Conducerea Primăriei

Primăria municipiului

Consiliul Local

Liberul acces la informatiile de interes public -cf. L544/2001

Impozite si taxe

Autoritate tutelara, social

Arhitect sef -Urbanism

Starea civila

Regulamente şi dispoziţii

Servicii Publice

Strategia Nationala Anticoruptie

Studiu de prefezabilitate asupra sistemului geotermal de încălzire din Beiuş

Inchide

Trimite unui prieten

SC EDILUL SA Beius , cu sediul in Beius , str. Horea , nr. 9, jud Bihor anunta angajarea in cadrul societatii a doi lucratori operativi pentru autocompactoare – gunoieri .

Tipărește pagina - SC EDILUL SA Beius , cu sediul in Beius , str. Horea , nr. 9, jud Bihor anunta angajarea in cadrul societatii a doi  lucratori operativi pentru autocompactoare – gunoieri . Trimite unui prieten - SC EDILUL SA Beius , cu sediul in Beius , str. Horea , nr. 9, jud Bihor anunta angajarea in cadrul societatii a doi  lucratori operativi pentru autocompactoare – gunoieri .

publicat de ​Kovács Zoltán in Luni , 7 Noiembrie 2016, 12:54

 

                          ANUNT

 

SC EDILUL SA Beius , cu sediul in Beius , str. Horea , nr. 9, jud Bihor anunta angajarea in cadrul societatii a doi  lucratori operativi pentru autocompactoare - gunoieri .

Candidatii care doresc sa participe la interviu trebuie sa depuna la sediul societatii din Beius , str. Horea , nr. 9 jud. Bihor , birou secretariat , pana la data de 24.11.2016  ora 14:00 un dosar care sa cuprinda :                                                                                                                                                           - copie act de identitate ,                                                                                                                                   - copie dupa actele de studii ,                                                                                                                              - copie a carnetului de munca sau , dupa caz , adeverinte care atesta vechimea in munca/ in meserie ,                                                                                                                                                                     - adeverinta medicala care sa ateste starea de sanatate corespunzatoare .

Candidatii declarati admisi la etapa de selectie a dosarelor vor fi evaluati in cadrul  unui interviu organizat in data de 28.11.2016 la sediul SC EDILUL SA din Beius , str. Horea , nr. 9  , ora  interviului urmand sa fie anuntata telefonic si pe site- ul societatii.

 Relatii suplimentare se pot obtine de la sediul SC EDILUL SA intre orele 8:00- 14:00 sau la telefon 0259/321 923  .

 

 

 

Înapoi la Știri și evenimente

ACHIZIŢII PUBLICE

Oraşul nostru

Info utile

Proiecte beiuşene

Lucrari de investitii

Localitati infratite

Personalităţi beiuşene

Cultura

Învăţământ

Sportul Beiuşean